ProgressiveTraction

Verrijk uw landbouw

Gratis Trelleborg laarzen twv €144,-

Bij aankoop van:

  • 4 x TM700 PT* of
    4 x TM800*-banden
    *(2x voor- + 2x achteraan)
  • OF
  • 2 x TM1000 PT, TM1060, TM3000, TM2000, TM900 HP-banden

* Actie geldig van 1 maart tem 31 mei 2023

Trelleborg - ProgressiveTraction®

ProgressiveTraction® is de nieuwste technologie toegepast op de nieuwste generatie Trelleborg banden. Door z'n innovatieve loopvlakontwerp is ProgressiveTraction® dé nieuwe standaard voor grip en tractie op landbouwgrond en andere moeilijke terreinen. Hiermee bieden we landbouwers en loonwerkers antwoorden op hedendaagse uitdagingen, zoals bodemverdichting, productie- en kostefficiëntie, extremere weersomstandigheden, enz.

Betere grip

ProgressiveTraction® van Trelleborg zorgt voor betere grip dankzij de dubbele noppenverankeringspunten, het bredere loopvlak en de lagere bandenspanning. Dat leidt tot meer contactoppervlak, betere grip en tractie én bovendien een gelijkmatigere belasting van de grond.

Minder brandstofverbruik

Dankzij het bredere loopvlak en de geoptimaliseerde bandenspanning krijg je een lagere rolweerstand. Met onze ProgressiveTraction®-banden verlaag je niet alleen je brandstofverbruik en CO2-uitstoot, ook de levensduur van je banden wordt verhoogd.

Verbeterde zelfreiniging

ProgressiveTraction® banden hebben een verbeterde zelfreiniging dankzij de dubbele noppen die de efficiëntie van de tussenoppen verbeteren. Dit uniek ontwerp is speciaal ontwikkeld om vuil en water effectiever af te voeren.

Aanbod uitsluitend voor gebruikers: landbouwers en loonwerkers. Om uw laarzen te ontvangen, moet u tot 31/05/2023 uw aanvraag indienen via het speciale formulier en de aankoopfactuur van uw banden bijvoegen, gedateerd tussen 01/03/2023 en 31/05/2023, met vermelding van de maat (maten) en de hoeveelheid (aantallen) TM700 PT, TM800, TM1000 PT, TM1060, TM3000, TM2000 of TM900 HP banden die u per paar hebt gekocht. Aanbieding alleen geldig op eerste keus banden, exclusief DA, demontabele banden en complete wielen. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. De laarzen worden eind juni opgestuurd naar het door u opgegeven adres. Ze kunnen in geen geval worden geruild.